Χωρίς Βον, πρόβλημα με Αθηναίου

από AllAboutARIS

Με προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (30/11) το απόγευμα η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Προμηθέα Πάτρας (02/12, 16:30, ΕΡΤ1), για την 7η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Σε ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Δημήτρης Φλιώνης, Brent Petway, Demetris Morant, Σπύρος Μούρτος, ο οποίος σήμερα (30/11) το πρωί ανέβασε πυρετό και ο Γιάννης Αθηναίου, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αύριο (01/12) το πρωί για την Πάτρα και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», που θα φιλοξενήσει τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση. Μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της αχαϊκής πόλης και το πρωί της Κυριακής (03/12) θα μεταβεί στην Αθήνα. Σε γήπεδο της πρωτεύουσας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την BC Oostende (05/12, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Το πρωί της Δευτέρας (04/12) η αποστολή θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από κει θα μεταβεί οδικώς στην Οστάνδη.   

Την αποστολή του ΑΡΗ αποτελούν 12 παίκτες που είναι οι εξής: Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Morant, Βασιλόπουλος, Petway, Weaver, Benson, Bell.

Εκτός φυσικά είναι ο Κουάμε Βον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν απο τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα