Όλα δείχνουν συμφωνία ΚΑΕ-Τούρκων

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των διοικούντων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών και όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και πως πλέον οι δύο πλευρές μπαίνουν στην φάση των υπογραφών των συμβολαίων.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την ενημέρωση της ΚΑΕ, όπου αναφέρεται πως πλέον θα ξεκινήσει ένα χρονοδιάγραμμα για να κλείσουν οι συμφωνίες των χορηγιών: “Στη συνάντηση των διοικούντων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. με τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εξετάστηκαν όσα έχουν ειπωθεί προφορικά το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά κι έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί στην αλληλογραφία των δυο πλευρών. Αποφασίστηκε να ετοιμαστεί τις επόμενες μέρες ένα σχεδιάγραμμα ενεργειών με σκοπό να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες για τις χορηγίες”.

Το θετικό κλίμα φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο κ. Κολοβέτσιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται η είσοδος στο δ.σ. της ΚΑΕ και ενός εκπροσώπου της πλευράς των Τούρκων επιχειρηματιών.

Προτεινόμενα Άρθρα