Ομάδα που το… γυρίζει, δεν αλλάζει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΡΗ, βάσει και των χθεσινών δοκιμών του Δημήτρη Σπανού

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Δημήτρη Σπανό να κάνει τις τελευταίες δοκιμές του όσον αφορά την ενδεκάδα. 

Απ’ ότι φαίνεται πάντως τις τελευταίες δύο ημέρες, ο 48χρονος τεχνικός έχει καταλήξει πάνω-κάτω στο σχήμα που θα “κατεβάσει” Αυτό δηλαδή που χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν και… ξελάσπωσε την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. 

Για μία ακόμη εβδομάδα οι αλλαγές θα είναι συγκεκριμένες από τον προπονητή του ΑΡΗ. Είτε στοχευμένες είτε αναγκαστικές. Και στην πρώτη κατηγορία εντάσσεται ο Μάρκους Ντούνης. 

Τόσο στην προπόνηση της Τετάρτης όσο και χθες, ο 25χρονος εξτρέμ δοκιμάζεται με τους βασικούς και όπως φαίνεται η καταλυτική του παρουσία στο Ηράκλειο, θα του δώσει το “εισιτήριο” για τη βασική ενδεκάδα αντί του Κάσσου στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Πλατέλλας και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πασάς πίσω από τον Καπνίδη, ο οποίος θα ξεκινήσει εφόσον δεν τα καταφέρει ο Διαμαντόπουλος. 

Στην υπόλοιπη ενδεκάδα δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές, με το δίδυμο Μουμίν-Ιντζόγλου να έχει προβάδισμα για τα χαφ και την τετράδα των Τζανακάκη, Σόουζα, Δεληζήση, Βαλεριάνου μπροστά από τον Καντιμοίρη. 

Προτεινόμενα Άρθρα