Έκανε πάρτι στο Μονακό η Λειψία (vid)

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μεγάλο διπλό για τους Γερμανούς

Η Λειψία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Ζέμερσον μόλις στο 6′ μόλις τρία λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της με τον ταλαντούχο επιθετικό Τίμο Βέρνερ να πλασάρει υποδειγματικά τον Ντάνιελ Σούμπσιτς.

Παρά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε η Μονακό είχε αρκετές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και το πλήρωσε στο 31 λεπτό καθώς ο Βέρνερ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που έκανε ο Φαλκάο στον Γουίλ Ορμπάν και έγραψε το (0-3).

Η Μονακό κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 1-3 δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με ωραία κεφαλιά του Ρανταμέλ Φαλκάο μετά από φάουλ του Ρόνι Λόπες.

Το κερασάκι στην…τούρτα μπήκε στο 45′ αφού μετά από εξαιρετική κάθετη του Μάρσελ Χάλστενμπεργκ ο Ναμπίλ Κεϊτά με πολύ ωραία ενέργεια ξέφυγε από τους κεντρικούς αμυντικούς της Μονακό και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-4 για την ομάδα του Χαϊσενχουτλ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος η Μονακό αν και είχε αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα με την πρωτάρα στην διοργάνωση Λειψία να την αφήνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον Νοέμβριο.

Προτεινόμενα Άρθρα