Συγκλονίζει ο Μπράουν: Αφιέρωσε τη νίκη στο νεκρό του φίλο

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τζέιλεν Μπράουν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Μπόστον Σέλτικς επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ενώ συγκλόνισε με μία συγκινητική ιστορία στο τέλος του ντέρμπι.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο νεαρός φόργουορντ της αναμέτρησης έμαθε πως ο παιδικός του φίλος, Τρέβιν Στιντ, έφυγε από την ζωή. Στην αρχή, ο Μπράουν δεν ήξερε αν θα μπορούσε να αγωνιστεί, ωστόσο αποφάσισε να βρεθεί κανονικά στο παρκέ και να αφιερώσει τελικά τη νίκη στον καλύτερό του φίλο.

“Ο καλύτερος μου φίλος έφυγε από την ζωή. Ήταν δύσκολο να το αποδεχθώ. Όλοι ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Αλλά ξέρω πως θα ήθελε να παίξω. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ, αλλά αφού μίλησα στην μητέρα του και την οικογένειά του, με ενέπνευσαν να επιστρέψω στο παρκέ. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιό μου. Αλλά με ενέπνευσαν. Βγήκα στο παρκέ κι έπαιξα στην μνήμη του. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να τα βγάλω πέρα”, ανέφερε ο Μπράουν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ουόριορς, ενώ ανέφερε στη συνέχεια πως ο Ίρβινγκ του έδινε συνεχώς την μπάλα και του έλεγε “αυτό είναι για τον Τρέβιν”.

Λίγο μετά, ο Μπράουν ανέβασε μία φωτογραφία μέσω της οποίας αφιέρωσε τη νίκη των Σέλτικς στον παιδικό του φίλο, ενώ, για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός φόργουορντ μέτρησε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα