Νέα παραπομπή σε δίκη του Βασίλη Γκαγκάτση… για κακουργηματική απιστία στην ΕΠΟ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η νέα παραπομπή Βασίλη Γκαγκάτση αποτελεί κόλαφο όχι μόνο για τον κατηγορούμενο αλλά και για εκείνους που τον επανέφεραν στην εγχώρια ποδοσφαιρική επικαιρότητα

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο εκδότης της «Α», Βίκτωρας Μητρόπουλος, είχε πει σε συνέντευξή του σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι «με τις νέες δικογραφίες που θα έρθουν, δεν θα μείνει ούτε κλητήρας στην ΕΠΟ που δεν θα εμπλέκεται σε δίκη».

Η παραπάνω χιουμοριστική αποστροφή γίνεται σήμερα πραγματικότητα, μιας και όπως αποκαλύπτει ξανά η «Α», τον Βασίλη Γκαγκάτση περιμένει μια νέα παραπομπή στο εδώλιο αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα που διαχειριζόταν η ΕΠΟ το 2005 και τα οποία φέρονται να πωλήθηκαν έναντι πινακίου φακής στην κυπριακή offshore εταιρεία «Stadium» του γνωστού μάνατζερ –και δικηγόρου του Βασίλη Γκαγκάτση– Πασχάλη Παπαδόπουλου.

Σε μια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την Κάρτα Υγείας, η νέα παραπομπή Βασίλη Γκαγκάτση αποτελεί κόλαφο όχι μόνο για τον κατηγορούμενο αλλά και για εκείνους που τον επανέφεραν στην εγχώρια ποδοσφαιρική «επικαιρότητα», δίδοντάς του ηγετικές θέσεις. Ποιοι είναι αυτοί; Καταρχάς, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, γ.γ. της UEFA, που έπειτα από δική του απαίτηση επανέκαμψε ο Β. Γκαγκάτσης. Είναι, επίσης, ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο γ.γ. Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Όλοι οι προαναφερθέντες έκλεισαν τα μάτια, κάνοντας ότι δεν είδαν τίποτα από την παράνομη διοικητικά, αστικά και ποινικά πρόσληψη του Β. Γκαγκάτση, δίδοντάς του ταυτόχρονα την δυνατότητα να διοικεί και να εκπροσωπεί τον πρώτο τη τάξει φορέα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Προτεινόμενα Άρθρα