Ενα πάρτι με ιδανικό φινάλε!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στιγμές που δύσκολα θα ξεχαστούν…

Ενα βράδυ που είχε λείψει σε όλους Μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που το “Κλεάνθης Βικελίδης” είχε χρόνια να ζήσει. Εικόνες που δύσκολα θα ξεχαστούν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτά και άλλα πολλά έγιναν στην έδρα του ΑΡΗ το βράδυ τη Τετάρτης και στη μεγάλη γιορτή με… καλεσμένη τη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς!

Οι μνήμες του 2009 αναβίωσαν ξανά και θύμισαν σε όλους το μεγαλείο του συλλόγου. Μία νύχτα που έγινε… μέρα, με σύσσωμη την οικογένεια του ΑΡΗ να δίνει το “παρών” και τον Νίκο Γκάλη φυσικά να είναι το κεντρικό πρόσωπο, αφού τιμήθηκε από την ΠΑΕ για την είσοδο του στο Hall Of Fame.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι που η αλήθεια είναι ότι πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε σε όλους τους παίκτες την ευκαιρία να ζήσουν αυτή τη μοναδικη ατμόσφαιρα και να αντιληφθούν με τον καλύτερο τρόπο το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται. Αυτός πάντως που σίγουρα το απόλυασε περισσότερο ήταν ο Λούκα Μιλούνοβιτς, αφού στις καθυστερήσεις πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στον ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46΄Αναγνωστόπουλος), Νίκιτς (46΄Ιντζόγλου), Μαραγκός (66΄Λώττας), Σόουζα (46΄Δεληζήσης), Παυλίδης (66΄Μουμίν), Μπαργκάν (66΄Πλατέλλας), Στεφάνοβιτς (66΄Πασάς), Νέτο, Ντούνης (66΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης (66΄Διαμαντόπουλος), Τζανακάκης (66΄Κάσσος)

Μπόκα Τζούνιορς (Ρολάντο Σκιάβι): Μπουστίγιος, Ράμος, Βάκα, Γκόνι, Μάγιο, Ερέδια, Βάργκας, Καπάλδο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο

Έπαιξαν και οι: Αμπάδια, Μπαλέρντι, Βάιγκαν, Κορονέλ, Ομπάντο, Κανιέτε, Καμπρέρα

Προτεινόμενα Άρθρα