Ζουν και αναπνέουν για το γεμάτο "Βικελίδης"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολοι αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία τους από τον Δημήτρη Σπανό

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες απέμειναν για το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς. Και οι παίκτες του ΑΡΗ… δεν κρατιούνται με τίποτα!

Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι. Οχι τώρα βέβαια αλλά από τον Σεπτέμβριο όταν και αρχικά είχε οριστεί ο εν λόγω αγώνας. Οσο όμως πλησιάζει η ώρα της σέντρας, άλλο τόσο μεγαλώνει και η επιθυμία όλων να έρθει το βράδυ της Τετάρτης για να βιώσουν την φοβερή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας. 

Οι παίκτες ελπίζουν ότι η νίκη στα Τρίκαλα θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο για την αυριανή γιορτή, η οποία και θα αποτελέσει για όλους μία αξέχαστη εμπειρία. Ο Δημήτρης Σπανός άλλωστε αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ρόστερ, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να ζήσουν μία πολύ όμορφη και διαφορετική -όπως αναμένεται να είναι- βραδιά. Αλλωστε και να σκεφτόταν να προφυλάξει ίσως κάποιον εν όψει πρωταθλήματος, ήδη οι παίκτες φρόντισαν να του το… ξεκόψουν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα στα Τρίκαλα. Με καλό τρόπο βέβαια και χαριτολογώντας, μέσα στο γενικότερο καλό κλίμα που υπήρχε…

Προτεινόμενα Άρθρα