Ημιτελικός υπέρβασης!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που πριν 48 ώρες αγωνιζόταν στη Βαρκελώνη

ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός πράξη 2η για τη φετινή σεζόν και σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας. Αυτή τη φορά όμως η διοργάνωση αλλάζει όπως και το έπαθλο. 

Οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά στο Αλεξάνδρειο (18:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ) επτά ημέρες μετά την τελευταία τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.  

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προέρχεται από την κακή εμφάνιση στην ήττα της περασμένης Τρίτης κόντρα στη Βόννη. Ενα αποτέλεσμα το οποίο ο “Δράκος” ελπίζει να πλήγωσε τον εγωισμό των παικτών και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. 

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός επιστρέφει απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, αφού μόλις 48 ώρες μετά την ήττα του στη Βαρκελώνη καλείται να δώσει έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων παρά τη διαφορά δυναμικότητας. Η κούραση δηλαδή στην οποία και θέλει να “χτυπήσει” ο ΑΡΗΣ ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Προτεινόμενα Άρθρα