Οι πρώτες του… εξετάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νίκη για πολλούς λόγους θέλουν σήμερα οι "κιτρινόμαυροι"

Η 2η στροφή της Stoiximan Football League φέρνει την πρώτη δύσκολη φετινή αποστολή για τον ΑΡΗ στα Τρίκαλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα των Θεσσαλών (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3), σε ένα παιχνίδι όπου θέλει τη νίκη για πόλλους λόγους. Για να “χτίσει” δηλαδή ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στην αρχή της σεζόν, να… ζεστάνει τον κόαμο και φυσικά για να δείξει το “μεταλλό” της σε μοία από τις θεωρητικά δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. 

Χωρίς Βαλεριάνο και Τσουμάνη

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχώρησε χθες χωρίς τους Βαλεριάνο και Τσουμάνη, οι οποίοι έμειναν πίσω λόγω τραυματισμού. Τη θέση του πρώτου στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μπούρμπος, ενώ η άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μουμίν που λογικά θα είναι ο Νίκιτς, χωρίς να αλλάζουν τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό. 

Ο Σπανός πήρε 20 άτομα στην αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ντάρσι Νέτο, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μπούρμπος, Μαραγκός, Μουμίν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ντούνης.

Ψάχνουν αντίδραση τα Τρίκαλα

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν άσχημα το πρωτάθλημα με την ήττα από την Παναχαϊκή και βλέπουν τον αγώνα κόντρα στον ΑΡ ως μία ιδανική ευκαιρία για να βγάλουν αντίδραση και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη Football League. Ο Τζόκιτς που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις, συμπεριλήφθηκε εν τέλει στην αποστολή από τον Σωτήρη Αντωνίου. 

Η αποστολή των Τρικάλων: Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Κοτσώνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Πάνος, Χιντζίδης, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Τεγούσης, Αναστασόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς, Τόμιτς, Μπουντόπουλος, Τσίπρας, Γροντής, Καπός, Ντίνας, Ζγκούρι και Ντιατά.”

Προτεινόμενα Άρθρα