Στο "ρελαντί" η Λίβερπουλ, αγχώθηκε η Σεβίλλη (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Έπαιξε για ένα ημίχρονο η Λίβερπουλ

Μετά την 7άρα στο Μάριμπορ, η Λίβερπουλ δεν υποδέχθηκε στο Άνφιλντ με τόσο… άγριες διαθέσεις τους Σλοβένους. Η ομάδα του Κλοπ μάλιστα δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό του ομίλου και έμεινε στο μηδέν μετά τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και καθάρισε το ματς.

Μόλις τέσσερα λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σαλάχ με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 53΄ ο Μίλνερ δεν μπόρεσε από το πέναλτι να κάνει το 2-0, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 

Τελικά το 2-0 για τους “ρεντς” έγινε στο 64΄ με τον Τσαν, όταν η Λίβερπουλ έκρυψε την μπάλα και ο διεθνής Γερμανός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε στο 90΄ όταν η άμυνα της Μάριμπορ δεν μπόρεσε να διώξει την σέντρα του Μίλνερ και ο Στάριτζ έυκολα έβαλε το τρίτο γκολ για την Λίβερπουλ, η οποία έπιασε κορυφύη.
 
“Τρίποντο” με άγχος η Σεβίλλη

Η ήττα-σοκ με 5-1 στη Μόσχα από την Σπαρτάκ ταρακούνησε την Σεβίλλη και στο “Σάντσες Πιθχουάν” πήρε τη νίκη απέναντι στους Ρώσους για το προσπέρασμα.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Λένγκλετ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για την Σεβίλλη, η οποία πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.

Το τρομερό σουτ του Μπανένγκ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα εκεί που… δεν πιάνεται και στο 59΄ οι Σεβιγιάνοι με το 2-0 έδειχναν πως είχαν “κλειδώσει” τη νίκη. Οι μαχητική Σπαρτάκ, όμως, κατάφερε να μπει ξανά στο ματς στο 78΄ με τον Ζε Λουί να εκμεταλλεύται το μπέρδεμα στην άμυνα των Ανδαλουσιανών και να μειώνει σε 2-1.

Βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 8 13-3
2. Σεβίλλη 7 8-8
3. Σπαρτάκ Μόσχας 5 8-5
4. Μάριμπορ 1 1-14

Επόμενη αγωνιστική 21/11

Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ 19:00
Σεβίλλη – Λίβερπουλ 21:45

Σε λίγο βίντεο με τα γκολ…

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα