Ολοι έδωσαν από κάτι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόδοση των παικτών του ΑΡΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αιγινιακό

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Θεατής του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, σε μία-δύο περιπτώσεις όμως χρειάστηκε ήταν σταθερός.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με καλή εμφάνιση για τον Κρητικό μπακ, ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου αγωνίστηκε σε αριστερό άκρο της άμυνας με καλές ανεβάσματα και έγκαιρες επιστροφές τις περισσότερες φορές.

ΣΟΟΥΖΑ: Ο Πορτογάλος εμφάνισε ξανά το καλό του πρόσωπο. Σταθερός αμυντικά και δραστήριος στις στημένες φάσεις. Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ ενώ έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Αρχηγός του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι, συνεργάστηκε καλά με τον Σόουζα και είχε σταθερή παρουσία.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ το πιστώνεται και το κλέψιμο από το οποίο ξεκίνησε το γκολ του Πλατέλλα. Αποχώρησε με ενοχλήσεις στο 38′ για να πάρει τη θέση του ο Μπούρμπος

ΜΟΥΜΙΝ: Από τους καλύτερους του γηπέδου. “Κατάπιε” αρκετά χιλιόμετρα με έγκαιρες επεμβάσεις αμυντικά και μακρινές μεταβιβάσεις που οδήγησαν σε φάσεις για την ομάδα.

ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ: Δεν ήταν τόσο σταθερός στο πρώτο μέρος πραγματοποιώντας κάποια επιπόλαια λάθη όπως εκείνο στο 3′ από το οποίο προήλθε η φάση με τον Γκατζολάρι. Αρκετά βελτιωμένος στην επανάληψη.

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: Αρκετά ορεξάτος και πιο σταθερός από το ματς της Τετάρτης, με πετυχημένες ατομικές ενέργειες και την ασίστ στο γκολ του Κάσσου.

ΚΑΣΣΟΣ: Πολύ καλός στο ανοικτό γήπεδο που είναι το στοιχείο του αλλά και όταν βρεθηκε σε μικρούς χώρους. Με μία ασίστ και ένα γκολ κερδίζει τον τίτλο του MVP για τον ΑΡΗ

ΠΑΣΑΣ: Δεύτερο σερί ματς που σκοράρει ο Αγρινιώτης μεσοεπιθετικός. Που ουσιαστικός έχοντας επιστρέψει σε ρόλο επιτελικού μέσου. “Γεμάτη” εμφάνιση.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Σταθερή εμφάνιση από τον 28χρονο επιθετικό. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στη φάση του 8′ και στο γυριστό που επιασε στο 50′ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ο Σπανός τον κράτησε στον πάγκο για να τον ξεκουράσει, αναγκάστηκε όμως να τον ρίξει στο ματς λόγω της αναγκαστικής αλλαγής του Βαλεριανού. Μπήκε σε ένα διάστημα όπου όλα είχαν κριθεί και έκανε διαχείριση δυνάμεων μένοντας περισσότερο στα μετόπισθεν.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Εβγαλε την ασίστ στο γκολ του Καπνίδη και κατάφερε να βρει δίχτυα στις καθυστερήσεις, αφήνοντας θετικό πρόσημο με την παρουσία του.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Ιδανική επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον 25χρονο επιθετικό, με το γκολ που πέτυχε στο 73′. Με καλές τοποθετήσεις στην περιοχή, πολλές μάχες ενώ θα μπορούσε να σκοράρει μία φάση νωρίτερα αν ο Γκατζολάρι δεν έδιωχνε την κεφαλιά του πάνω στη γραμμή.

Προτεινόμενα Άρθρα