Στην τελική ευθεία…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην Κωνσταντινούπολη οι άνθρωποι του ΑΡΗ για τις υπογραφές

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι επαφές της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την πλευρά του Αϊχάν Γκιουνέζ, χωρίς να αποκλείονται ακόμα και σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Σύμφωνα όμως με τους Τούρκους, άνθρωποι της ομάδας βρίσκοντα από χθες στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να προχωρήσει το deal και να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών. Οι ίδες πηγές από την Τουρκία μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα χορηγικό πακέτο στο οποίο δεν συμμετέχει μόνο ο κ. Γκιουνέρ αλλά και ακόμα τρεις εταιρίες, με το όνομα της μίας μάλιστα να είναι αρκετά γνωστό. 

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών ο κ. Κολοβέτσιος μέσω της εκπομπής “AllAboutARIS On Air” είχε εκφράσει την βεβαιότητα του για τη συμφωνία των δύο πλευρών. Επειδή όμως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις και οταν μιλαμε για ΑΡΗ πρέπει να κρατούμε μικρό καλάθι, οι επίσημες ανακοινώσεις που αναμένονται θα δείξουν αν τελικά το όλο ζήτημα θα έχει ευτυχή κατάληξη και δεν θα… κολλήσει κάπου.

Από πλευράς ΚΑΕ σημειώνουν: “Η πλευρά του ΑΡΗ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πλευρά του κ. Guner και συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας, προετοιμάζοντας το τελικό τους ραντεβού.”

Προτεινόμενα Άρθρα