Η σειρά της Κωνσταντινούπολης

από AllAboutARIS

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο "Nick Galis Hall", η επόμενη στην Κωνσταντινούπολη όπου δεν αποκλείεται να "πέσουν" και οι υπογραφές για την συμφωνία χορηγίας ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τον Τούρκο επιχειρηματία Αιχάν Γκιουνέρ.

Σύμφωνα με τα όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, την Παρασκευή αναμένεται να μεταβούν οι άνθρωποι της ΚΑΕ στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να γίνει ακόμα μία συνάντηση και όπως φαίνεται η τελευταία πριν “κλείσει” η συμφωνία για την χορηγία από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία. Όπως φαίνεται οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το ποσό της χορηγίας που θα διαθέσει ο κ. Γκιουνέρ στον ΑΡΗ, με την πλευρά Λάσκαρη να προσπαθεί για ένα σημαντικό έσοδο ώστε να λύσει αρκετά προβλήματα. 
Οπότε το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι ίσως ένα διήμερο ανακοινώσεων και χαρμόσυνων νέων από την ΚΑΕ μετά από αρκετό καιρό. 

Βέβαια μέχρι την Παρασκευή ίσως να υπάρξουν εξελίξεις και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν επιχειρηματία να ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ και να προχωράει μάλιστα και σε κατάθεση επίσημη πρότασης προς την πλευρά του Νίκου Λάσκαρη. Αυτό μέχρι στιγμής είναι φημολογία και το επόμενο 48ώρο θα δείξει κατά πόσο τελικά ισχύει ένα τέτοιο ενδιαφέρον ή απλά είναι και θα παραμείνει μία φήμη. 

Προτεινόμενα Άρθρα