Η Αθλητική Βία θα επέμβει για τη στοχοποίηση του Σιαμπάνη; (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οχι μόνο λόγω της υπόθεσης για απόπειρα δωροδοκίας, αλλά και του κλίματος που δημιουργούν ορισμένοι.

Από χθες ο 21χρονος τερματοφύλακας στοχοποιείται, είτε άμεσα με δεκάδες υβριστικά μηνύματα στα social media, είτε έμμεσα από διάφορους ηθικούς αυτουργούς.

Θα πρέπει να άμεσα υπάρξει επέμβαση της αθλητικής βίας, της δικαιοσύνης και του αρμόδιου εισαγγελέα, ώστε όλοι οι… μάγκες των social media να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Είναι δεδομένο ότι όλη η οικογένεια του ΑΡΗ βρίσκεται στο πλευρό του Σιαμπάνη, ο οποίος σήμερα διάβασε ότι ζητείται η τιμωρία του (!) επειδή δεν έκανε καταγγελία εντός 48 ωρών. Και είμαστε σίγουροι ότι οι ίδιοι που το ζητούν, θα τον είχαν καταγγείλει εάν έκανε καταγγελία παραμονές του ντέρμπι!

Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας πρώτα θα έπρεπε να διευρενήσει όσα λέγονται για μαύρες σακούλες και προσκόμιση αποδείξεων από όσους μιλούν για ξένους διαιτητές. 

Είναι προφανές τι ακριβώς επιχειρείται με τον Σιαμπάνη και η στοχοποίηση του παιδιού. Εμείς έχουμε να θέσουμε ένα απλό ερώτημα. Εάν δεν υπάρχει καμία απόπειρα δωροδοκίας, τί ακριβώς έπρεπε να καταγγείλει ο Σιαμπάνης;

Υ.Γ. Εκτός από το άρθρο 30 υπάρχει και το άρθρο 29, το οποίο αναφέρεται σε υποβιβασμό ομάδων σε περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας. Σας το παραθέτουμε, γιατί μάλλον τα προηγούμενα 29 άρθρα, σας διέφυγαν. Μήπως κινδυνεύει κάποια ομάδα με υποβιβασμό για δωροδοκία ή όχι;

Προτεινόμενα Άρθρα