"Σοβαρός επιχειρηματίας ο Γκιουλέρ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Σοβαρό πρόσωπο στην Τουρκία"

Για έναν σοβαρό επιχειρηματία με σοβαρό πρόσωπο στην Τουρκία έκανε λόγο ο Στέφανος Δέδας, αναφερόμενος στον Γιουνάν Γκιουλέρ. 

Ο προπονητής της Γκαζιαντέπ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Basket City” του “Libero 107,4”, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον ΑΡΗ αλλά και τον Γκιουλέρ, με τον οποίο βρισκόταν στην ίδια πτήση χθες το βράδυ για Κωνσταντινούπολη. 

Για το θέμα της χορηγίας στον Άρη από τον Τούρκο επιχειρηματία, Γιουνάν Γκιουλέρ: “Γνωρίστηκα πριν λίγο στο lounge του αεροδρομίου, γιατί επιστρέφουμε μαζί στην Κωνσταντινούπολη! Μιλήσαμε λίγο, είναι σοβαρός επιχειρηματίας, σοβαρό πρόσωπο στην Τουρκία. Αυτό μόνο αρκεί”.

Για τον φετινό Άρη με την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο: “Νομίζω ότι η παρουσία του κόουτς Γιαννάκη, έδωσε ένα χρώμα στον Άρη, μία αίγλη, γιατί πέρσι υπήρχε μια γκρίνια. Ήταν μια ωραία μπασκετική νότα από για τον Άρη, από τη μία, από την άλλη, οι δύο νίκες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έδωσαν μία ώθηση, ένα ωραίο σπρώξιμο στον κόσμο, να νιώθει καλύτερα με την ομάδα.

Αγωνιστικά, δεν είναι έτοιμη η ομάδα ακόμα, φαίνεται εκτός έδρας που είναι μεταμορφωμένη αρνητικά. Είχαμε κάποια αποτελέσματα, με τον Κόροιβο, με την Νίμπουρκ. Νομίζω ότι το θετικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε κάποια μεγάλα ματς στο γήπεδο της, έδωσε λίγη χαρά στον κόσμο. Υπάρχει αστάθεια αγωνιστική, που είναι λογικό σε πολλές ομάδες αυτή την περίοδο και δύο μεγάλες ήττες από Κόροιβο και Νίμπουρκ, αλλά δεν παίζει ρόλο για μένα.

Σημασία έχει ο Άρης να ορθοποδήσει, να μαζέψει κάποιες νίκες στο γήπεδο του κυρίως, να βελτιώσει την εικόνα του εκτός έδρας. Νομίζω είναι σε καλό δρόμο, γιατί δεν παίζει ρόλο αν χάσεις 20 πόντους από την Νίμπουρκ ή 5. Σημασία έχει να μπεις σε μια διαδικασία βελτίωσης της ομάδας”.

Προτεινόμενα Άρθρα