"Κάθε μέρα που έχουμε τον Ντόντσιτς στην Ρεάλ είναι πολυτέλεια"

από AllAboutARIS

Είναι μόλις 18 ετών, όμως έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό… ντόρο γύρω από το όνομά του.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι περιζήτητος και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όλα δείχνουν πως το… βήμα για το ΝΒΑ δεν θα αργήσει. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και στη Μαδρίτη.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε για τον ταλαντούχο Σλοβένο άσο, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει, ενώ αναφερόμενος στον Σέρχιο Γιουλ τόνισε πως η επιστροφή του θα γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» μιλώντας για τον Σλοβένο άσο τόνισε: «Κάθε μέρα που κρατάμε τον Ντόντσιτς στην ομάδα είναι μια πολυτέλεια. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στην ηλικία του. Όλοι θέλουμε να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα συνεργαστούμε μαζί του για να δούμε αν μπορούμε να τον κρατήσουμε περισσότερο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Μαδριλένων αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Γιουλ, λέγοντας πως «θα τον έχουμε μαζί μας πολύ νωρίτερα απ’ ότι περιμένετε. Έχουμε μια ομάδα. Η πρόκριση στο Final Four της Euroleague είναι ο στόχος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Προτεινόμενα Άρθρα