Με τους παίκτες της Euroleague στα "παράθυρα" η Γαλλία

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας ετοιμάζεται για τα προκριματικά του World Cup 2019, με την ομοσπονδία της χώρας να γνωστοποιεί πως στους 24 παίκτες που έχουν κληθεί για να ενισχύσουν τη χώρα βρίσκονται και οι παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague

Μια κίνηση που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα πραγματοποιήθηκε από την ομοσπονδία της Γαλλίας. Κι αυτό γιατί όπως γνωστοποιήθηκε, ο Βενσάν Κολέ θα έχει στη διάθεσή του γα τα προκριματικά και τους παίκτες της Euroleague.

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Πάτρικ Μπίσλι, κοινοποίησε στη FIBA τη λίστα των 24 παικτών που θα λάβουν μέρος στα προκριματικά του World Cup 2019. 

Στη λίστα αυτή βρίσκονται και «λαμπερά», ονόματα όπως του Νάντο Ντε Κολό, του Λίο Βέστερμαν, του Τόμας Ερτέλ και του Κέβιν Σεραφέν. Παικτών, δηλαδή, που αγωνίζονται στην Euroleague, με τον Μπίσλι να ανακοινώνει πως οι παίκτες βρίσκονται στους 24 «εκλεκτούς». Την ίδια στιγμή, ωστόσο, οι Γάλλοι περιμένουν και την απόφαση που θα πάρουν ECA και Euroleague για το ενδεχόμενο να παίξουν οι «τρικολόρ» που αγωνίζονται στην Euroleague.

Παράλληλα, από αυτή απουσιάζουν οι παίκτες που βρίσκονται στο ΝΒΑ, καθώς όπως τόνισε ο Μπίσλι δεν ήταν διαθέσιμοι και ως εκ του΄του δεν κλήθηκαν!

Προτεινόμενα Άρθρα