Προβλήματα και πιθανές δοκιμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέα πρόβλημα για τον τεχνικό του ΑΡΗ ο Μπαργκάν

Το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας θα μπορούσε να είναι και μία πρόβα τζενεράλε για τον ΑΡΗ. Από τη μία όμως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το το θεμα των τραυματιών. 

Στις απουσίες των Καπνίδη, Βαλεριάνου και Ανάκογλου, ήρθε να προστεθεί και εκείνη του Μπαργκάν λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Η κατάσταση του βέβαια δεν εμπνέει ανησυχία αλλά λογικά αναμένεται να προφυλαχθεί στο σημερινό φιλικό από την τεχνική ηγεσία. 

To ίδιο σχύει και στην περίπτωση του Ούγκο Σόουζα, αφού ο Πορτογάλος ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας λόγω των ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς. Η λογική λέει ότι τη θέση του Σόουζα σήμερα θα πάρει ο Ιντζόγλου δίπλα στον Δεληζήση και ο Κάσσος εκείνη του Μπαργκάν στις πτέρυγες, με τον Παυλίδη επίσης να είναι ακόμη ένα νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα δίπλα στον Μουμίν. 

Βάσει και των χθεσινών δοκιμών, την υπόλοιπη ενδεκάδα αναμένεται να απαρτίζουν οι Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Πλατέλλας, Πασάς και Διαμαντόπουλος. 

Προτεινόμενα Άρθρα