Να ξαναγίνει το Παλέ "κάστρο"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ξεκινάει σήμερα την ευρωπαϊκή του πορεία και ένας από τους στόχους της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η διατήρηση του αήττητου εντός έδρας.

Ο ΑΡΗΣ όταν αγωνίζεται στο “Nick Galis Hall” με τον κόσμο στο πλευρό του παρουσιάζεται πιο δυνατός. Οι ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του είναι εντυπωσιακή και προσθέτει επιπλέον πίεση στον αντίπαλο.

Στην σημερινή αναμέτρηση με την Ζιελόνα Γκόρα, οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν θετικά την πορεία τους στο BCL, αλλά και για ν’ αντιδράσουν μετά την ήττα, που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση, από τον Κόροιβο. Ένας από τους στόχους επίσης των κιτρίνων φέτος, είναι να μην έχουν καμία εντός έδρας απώλεια. Να ξαναγίνει δηλαδή το Παλέ “κάστρο”, όπως την σεζόν 2015-16 που η ομάδα κέρδισε όλα τα εντός έδρας ματς.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ο ΑΡΗΣ έχασε εντός έδρας από τη Μονακό με 62-65, ακολούθησε η ντροπιαστική ήττα με 58-64 από τους Σκάιλαϊνερς και μια ισοπαλία (67-67) με την Βιλερμπάν στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης.

Προτεινόμενα Άρθρα