Τέλος η Κένταλ από τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η Κλίβελαντ Κένταλ κέρδισε αρκετούς θαυμαστές λόγω της παρουσίας της και της ομορφιάς της, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό να μείνει στον ΑΡΗ μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια στην σελίδα της στο facebook, η ομάδα αποφάσισε να τερματίσει την συνεργασία, εξέλιξη που προκάλεσε την απορία της…

Σε ένα μήνυμα της στην σελίδα της στο facebook, η Κλίβελαντ Κένταλ αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε στο γόνατο στο φιλικό με τους Μακεδόνες και είχε έντονους πόνους, σε σημείο να μην μπορεί να περπατήσει. Ο γιατρός της είπε ότι πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και πως θα επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες. Αλλά προς έκπληξη της η ομάδα την ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της και θα τερματίσει την συνεργασία τους. Η Αμερικανίδα εκφράζει την έκπληξη της αλλά και την στεναχώρια της για την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι έκανε πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη και ήθελε να παίξει για τους εκπληκτικούς φιλάθλους του ΑΡΗ. 

Αναφέρει επίσης ότι η περίπτωση της λύσης της συνεργασίας δεν της πέρασε καν από το μυαλό μιας και πρόκειται για μία απλή επέμβαση και λογικά δεν θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά ενημερώθηκε από την διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία. 

Στην συνέχεια υπήρξε και η επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του ΑΡΗ: Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με την Κένταλ Κλίβελαντ. Ύστερα από εξέταση του γιατρού της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι η Κένταλ Κλίβελαντ είχε πρόβλημα με παλαίοτερο τραυματισμό της στο γόνατο. Ως εκ τούτο δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και διακόπηκε το συμβόλαιο της”.

Προτεινόμενα Άρθρα