Αυτούς πρέπει να προσέξει

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο στις 19:30 στο "Nick Galis Hall" την Ζιελόνα Γκόρα, στην πρεμιέρα του Basketball Champions League και το AllAboutARIS παρουσιάζει με αριθμούς τους παίκτες των Πολωνών που έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν.

Η Ζιελόνα Γκόρα έχει δώσει τρία παιχνίδια για το πολωνικό πρωτάθλημα και ήδη κάποιοι παίκτες της έχουν παρουσιάσει πολύ καλή εικόνα. Αρχικά, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 20,3 πόντους μ.ο. και ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στα δίποντα με ποσοστό ευστοχίας  82,4%. Τον Ντραγκίτσεβιτς στο σκοράρισμα ακολουθεί ο Μπόρις Σάβοβιτς με 17 πόντους και 72,7% ευστοχία στα δίποντα και ο Ζαμοΐσκι με 11,7 πόντους ανά αγώνα.

Οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ της Ζιελόνα μπορούν ν’ απειλήσουν πίσω από την γραμμή των 6,75. Ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων της ομάδας, είναι ο Φίλιπ Μάτσακ με 66,7% ποσοστό ευστοχίας από την περιφέρεια. Από την γραμμή των βολών, Κόζαρεκ, Μόκρος και Ζαμοΐσκι, δεν έχουν χάσει σουτ, μέχρι στιγμής.

Ζαμοΐσκι και Ντραγκίτσεβιτς πρωταγωνιστούν σε μία ακόμη στατιστική κατηγορία. Συγκεκριμένα, είναι οι παίκτες που μαζεύουν τα περισσότερα ριμπάουντ  ανά αγώνα (8,30). Ο Λούκας Κόζαρεκ και ο Τζέιμς Φλόρενς είναι οι δύο ικανότεροι δημιουργοί των Πολωνών με 5,3 και 4,3 τελικές πάσες μ.ο.

Ντραγκίτσεβιτς και Σάβοβιτς είναι οι παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες προσπάθειες της ομάδας και κερδίζουν τα περισσότερα φάουλ (5,3 και 4 αντίστοιχα ανά παιχνίδι). καλύτερος κλέφτης είναι ο Τζέιμς Φλόρενς με 3 κλεψίματα μ.ο. και κορυφαίος από πλευράς αξιολόγησης ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς με 28,7 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα