Αρνητικό ρεκόρ στις ασίστ

από Αντώνης Γκάτζιος

Με τις μόλις επτά ασίστ που έδωσε ο ΑΡΗΣ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν στην Basket League, αλλά και επανέλαβε μία επίδοση που είχε να κάνει από τον Ιούνιο του 2015.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ έψαξε κατά βάση με προσωπικές ενέργειες λύσεις στην επίθεση, έβγαλε λίγες συνεργασίες και με επτά μόλις ασίστ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League. Την ίδια επίδοση είχε σημειώσει το Περιστέρι στο εντός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Η επίδοση των επτά ασίστ όμως ξεπερνά τα όρια της φετινής σεζόν για τον ΑΡΗ και συνιστά αρνητικό ρεκόρ 149 αγώνων στο Πρωτάθλημα. Για να βρούμε επίδοση ανάλογη της σημερινής θα πρέπει να γυρίσουμε στις 13 Ιουνίου 2015 όταν στο ίδιο γήπεδο, στον τρίτο μικρό τελικό των πλέι οφ του 2015 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ έμεινε και πάλι στις επτά ασίστ.

Οι επτά ασίστ σε συνδυασμό με τα 19 λάθη, οδήγησαν τον ΑΡΗ σε έναν συντελεστή 0,4 με τον οποίο ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Στην ίδια επίδοση έμεινε δύο φορές η Λάρισα Bread Factory στα ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ιωνικό Hellenic Coin.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Παίζοντας με ένα πρόβλημα τραυματισμού ο Μίλαν Μιλόσεβιτς περιορίστηκε σε μία συμμετοχή 7:48. Ήταν η 158η του στη Stoiximan Basket League. Με αυτήν ξεπέρασε τον Μπίλι Κις και έφτασε στη 12η θέση της λίστας των ξένων με τα περισσότερα ματς τον Τερέλ Καστλ.

*Με τα τέσσερα αμυντικά του ριμπάουντ, ο Κουίντον ΝτεΚόζι ξεπέρασε τα 200 σε 51 συμμετοχές ενώ τα 100 αμυντικά ριμπάουντ ξεπέρασε στην 24η συμμετοχή του ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς”.

Προτεινόμενα Άρθρα