"Μήνυμα" ΕΠΟ σε Περέιρα

από AllAboutARIS

Oλοταχώς για διεθνής φαίνεται πως πηγαίνει ο Ιωάννης Παπαδόπουλος με το «σπρώξιμο» της ΕΠΟ!

Παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει με τις κατά καιρούς κακές διαιτησίες του (όχι μόνο σε αγώνες Super League αλλά και σε ματς Football League, όπως το ματς ΟΦΗ-Απόλλωνας τον περασμένο Απρίλιο) αποτελεί –όπως όλα δείχνουν- τον «εκλεκτό» της διοίκησης της ομοσπονδίας και για τα… μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, στους κύκλους της διαιτησίας συζητείται έντονα η πληροφορία ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα φέρεται να έχει ήδη «ενημερωθεί» από τους διοικούντες την ΕΠΟ ότι αποτελεί «πρόταση-επιθυμία» της ομοσπονδίας να περιληφθεί ο Παπαδόπουλος στον πίνακα των διεθνών ρέφερι!

Ο Παπαδόπουλος πέρασε αυτήν την εβδομάδα και τα FIFA fitness tests, γραπτές εξετάσεις στα αγγλικά και στους Κανόνες του Παιχνιδιού (FIFALaws of the Game) μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους διαιτητές FIFA που πληρούν τις προϋποθέσεις βάσει κανονισμού (Τζήλος, Ζαχαριάδης, Βάτσιος, Καραντώνης).

Και οι πληροφορίες λένε ότι από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ είναι έτοιμοι να περιλάβουν τον ρέφερι του συνδέσμου Μακεδονίας στον πίνακα των διαιτητών FIFA! Αγνοώντας φυσικά τις αδυναμίες που έχει εμφανίσει επανειλημμένα στην άσκηση των καθηκόντων του μέσα στο γήπεδο…

Προτεινόμενα Άρθρα