Μπλεγμένος στο σκάνδαλο του NCAA ο ατζέντης των Λόουρι – Πορζίνγκις

από AllAboutARIS

Στο σκάνδαλο δωροδοκίας του NCAA που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως είναι μπλεγμένος και ο εκπρόσωπος των Κάιλ Λόουρι και Κρίσταπς Πορζίνγκις, Άντι Μίλερ.

Αναταραχή επικρατεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα, μετά την σύλληψη τεσσάρων βοηθών προπονητών με την κατηγορία της διαφθοράς. Οι Εμάνουελ Ρίτσαρντσον (Αριζόνα), Τσακ Πέρσον (Όμπερν), Λαμόντ Έβανς (Οκλαχόμα Στέιτ) και Τόνι Μπλαντ (USC) κατηγορούνται ότι δωροδοκήθηκαν με χιλιάδες δολάρια, ώστε να κατευθύνουν φοιτητές που έχουν στόχο το ΝΒΑ προς συγκεκριμένους ατζέντηδες και οικονομικούς συμβούλους.

Μπλεγμένος στην υπόθεση φαίνεται πως είναι και ο εκπρόσωπος των Κάιλ Λόουρι, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Μάιλς Τέρνερ και Σέρτζε Ιμπάκα, μεταξύ άλλων, Άντι Μίλερ. Το FBI έκανε έφοδο στο γραφείο του Μίλερ, “ΑSM Sports” και κατέσχεσε τον υπολογιστή του, ενώ έχει συλλάβει τον Κρίστιαν Ντόνκινς – μαζί με άλλα εννέα άτομα – ο οποίος είχε απασχοληθεί στην εταιρεία στο παρελθόν και είχε απολυθεί, επειδή είχε χρεώσει με $42.000 την πιστωτική κάρτα ενός «άγνωστου» παίκτη του ΝΒΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα