Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Αλεξανδρείου και κατ’ επέκταση της αδειοδότησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα της Α1, με τα απαραίτητα έγγραφα να αναμένεται να κατατεθούν αύριο στην Επιτροπή, μετά από συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Συγκεκριμένα ο νομικός της ΓΓΑ και της διοίκησης του Αλεξανδρείου είχε επικοινωνία με τον Θωμά Νικολό, ο οποίος χειρίζεται νομικά το θέμα από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και υπήρξε καταρχήν συμφωνία. Οπότε πλέον αυτό που απομένει είναι σήμερα να σταλούν τα δύο έγγραφα που απαιτούνται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αφού φυσικά έχουν υπογραφεί από την πλευρά της ΚΑΕ και του Α.Σ. ΑΡΗΣ που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί αν όχι σήμερα το βράδυ, τότε αύριο το πρωί, θα σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή και θα κλείσει έτσι το θέμα με το Αλεξάνδρειο και με την αδειοδότηση της ΚΑΕ.

Βέβαια μετά θα πρέπει η ΚΑΕ και ο Α.Σ. να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους όσον αφορά την αξιοποίηση των χώρων του Αλεξανδρείου για τα τμήματα τους, εκτός από αυτά που ήδη βρίσκονται εκεί.

Προτεινόμενα Άρθρα