Οι "κίτρινοι" αριθμοί στην Προύσα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έδωσε τρία δυνατά φιλικά στο τουρνουά της Προύσας και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει τις στατιστικές επιδόσεις της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Τόφας, φάνηκαν έντονα οι αδυναμίες της ομάδας, η οποία γνώρισε την ήττα με 82-65 (με την διαφορά στην διάρκεια του ματς να πιάνει και το+33 υπέρ των Τούρκων). Κόντρα στην Σακάρια, οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένοι, όμως τα πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι τους, δεν τους επέτρεψαν να πάρουν τη νίκη (77-65). Στην τελευταία αναμέτρηση με την Γεσιλγκιρεσούν, ο ΑΡΗΣ απέδωσε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 87-72.

Σε ολόκληρο το τουρνουά, οι κίτρινοι σκόραραν 72,33 πόντους μ.ο. και δέχονταν 80, 33. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη σούταρε με 58,41% στα δίποντα, 33,89% στα τρίποντα και 71,42% στις βολές. Ανά παιχνίδι μάζευε 28 ριμπάουντ και μοίραζε 18,33 ασίστ, έχοντας παράλληλα και 2 μπλοκ μ.ο.

Η ομάδα επιστρέφει… σοφότερη από το τουρνουά της Προύσας, καθώς είδε σε ποια σημεία πονάει και πάνω σε αυτά θα δουλέψει, προκειμένου να τα βελτιώσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και να είναι έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα