Ενώνουν τις δυνάμεις τους Ναδάλ και Φέντερερ! (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται το Laver Cup

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, βλέπετε, διεξάγεται για πρώτη φορά το Laver Cup, μια νέα διοργάνωση (που φέρει το όνομα του θρυλικού Rod Laver) στα πρότυπα του Ryder Cup στο γκολφ. Η Ευρώπη, δηλαδή, μονομαχεί με τον Κόσμο!

Χθες ήταν η πρώτη μέρα του event και η ομάδα Μπιορν Μποργκ είναι μπροστά στο σκορ με 3-1, καθώς ο Μάριν Τσίλιτς νίκησε 7-6(3), 7-6(5) τον Φράνσις Τιάφοου, ο Ντόμινικ Τιμ 6-7(13), 7-6(2), 10-7 τον Τζον Ίσνερ και ο Σάσα Ζβέρεφ 7-6(3), 7-6(5) τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Μείωσαν για την ομάδα του Τζον Μάκενροου οι Νικ Κύργιος/Τζακ Σοκ, που λύγισαν με 6-3, 6-7(7), 10-7 τους Ράφα Ναδάλ/Τόμας Μπέρντιχ.

Σήμερα θα μπει στο μαύρο court της Ο2 Arena ο Ρότζερ Φέντερερ (14.00), που θα παίξει με τον Σαμ Κουέρι και για το απλό θα ακολουθήσουν τα ματς Ναδάλ-Σοκ και Μπέρντιχ-Κύργιος.

Αυτό, όμως, που όλοι περιμένουν απόψε είναι το παιχνίδι του διπλο, με το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα, αφού θα παίξουν μαζί οι Φέντερερ-Ναδάλ. Οι δύο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Αμερικανούς Κουέρι/Σοκ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης για να καταλάβετε πόσο έντονα ζουν τις αναμετρήσεις οι δύο “αιώνιοι” αντίπαλοι, που για ένα τριήμερο είναι συμπαίκτες!

Προτεινόμενα Άρθρα