Σκηνή από ταινία προσεχώς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν έθελξε με την απόδοσή του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, χάρη στο γκολ του Πλατέλλα.

Ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στον Παναιγιάλειο, αλλά βρήκε τον τρόπο να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα και να πετύχει το γκολ που του χάρισε τη νίκη.

Αφού χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να βρούνε οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού τα πατήματά τους, στην συνέχεια πήραν τον έλεγχο του ματς και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα, καθώς η άμυνα του Παναιγιάλειου είχε φράξει όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε εχθές ο Παναιγιάλειος, έδειξε για μια ακόμη φορά στους παίκτες του ΑΡΗ το τι θ’ αντιμετωπίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι περισσότερες ομάδες -αν όχι όλες-, κόντρα στους “κίτρινους” θα παίζουν κλειστά και θα προσπαθούν να καταστρέψουν το επιθετικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Δημήτρη Σπανού. Ο κόουτς του ΑΡΗ λοιπόν και οι παίκτες του, θα πρέπει μέσα από τις προπονήσεις και την καθημερινή δουλειά, να βρούνε το “αντίδοτο” απέναντι στις… σφιχτές άμυνες, ώστε να σκοράρουν εύκολα και να “κλειδώνουν” από νωρίς το τρίποντο της νίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα