Θύμα της συμμορίας κλεφτών ακριβών αυτοκινήτων ο Λουκάκου

από AllAboutARIS

Θύμα της συμμορίας που κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα στο Μάντσεστερ έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός άφησε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 26 Αυγούστου την Mercedes του για να ταξιδέψει στο Βέλγιο όπου είχε υποχρεώσεις με την εθνική του.

Ωστόσο είχε ραντεβού με την ατυχία καθώς μια γνωστή συμμορία που χτυπά ακριβά αυτοκίνητα, έβαλε στο στόχαστρο την Mercedes του. Οι δυο ληστές άνοιξαν με αριστοτεχνικό τρόπο το αυτοκίνητο του Βέλγου επιθετικού και έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα αυτό βρήκαν τα κλειδιά της πολυτελούς Rolls Royce που διαθέτει ο Βέλγος επιθετικός. Επίσης αφαίρεσαν από το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι γάντια και κασκόλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και δυο εισιτήρια διάρκειας των κόκκινων διαβόλων.

Δυστυχώς όμως για αυτούς έγιναν αμέσως αντιληπτοί από την ασφάλεια του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Η αποκάλυψη του συμβάντος έγινε μόλις σήμερα από την εφημερίδα Daily Mail, καθώς σήμερα ξεκίνησε η δική των δυο κατηγορουμένων, που μεταξύ άλλων είχαν ληστέψει αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα το τελευταίο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα