Νίκη στο ντεμπούτο του "Metropolitano" (vid)

από AllAboutARIS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο νέο υπερσύγχρονο… κάστρο της δυσκολεύτηκε απέναντι στην ουραγό Μάλαγα, όμως με το γκολ του Γκριεζμάν στο 61΄ πήρε τη νίκη με 1-0 και μπήκε με το δεξί στο Metropolitano.

Oι ρομαντικοί οπαδοί της Ατλέτικο δεν θα ξεχάσουν εύκολα το καυτό «Βιθέντε Καλδερόν», όμως μία ομάδα σαν την Ατλέτικο η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο top επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χρειάζεται και ένα εφάμιλο γήπεδο.

Δέος σε πιάνει στην όψη του Wanda Metropolitano και οι Μαδριλένοι μπήκαν με το δεξί στο νέο τους σπίτι, αν και η Μάλαγα που καιγόταν για βαθμούς τους έβαλε δύσκολα για σχεδόν μία ώρα. Οι Ανδαλουσιανοί βρισκόντουσαν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές, όμως δεν θα έκαναν σεφτέ ούτε στη Μαδρίτη.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προερχόταν από το 0-0 στο Ολίμπικο κόντρα στην Ρόμα για το Champions League και μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα το 61΄, με ωραίο σουτ στην κίνηση. H Aτλέτικο κράτησε το 1-0 μέχρι το φινάλε και έφτασε τους 8 βαθμούς, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση στο -4 από την Μπάρτσα και το -1 από την Σοσιεδάδ.

Προτεινόμενα Άρθρα