Δεν πάει Τουρκία ο Σαρικόπουλος

από AllAboutARIS

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος βρίσκεται στην προετοιμασία του ΑΡΗ σχεδόν από τις πρώτες ημέρες της, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο κάτι που ανάγκασε τον Έλληνα σέντερ να αποφασίσει να μην ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία για το τουρνουά της Προύσας.

Μετά το σημερινό φιλικό με τον ΓΣΛ-Φάρο, ο Έλληνας σέντερ μίλησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και του μετέφερε την επιθυμία του να μην ταξιδέψει στην Τουρκία, την στιγμή που ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο και ουσιαστικά είναι στον… αέρα όσον αφορά το μέλλον του και την επόμενη χρονιά. Ο “Δράκος” δέχθηκε την απόφαση του Έλληνα σέντερ μιας και δεν μπορεί ο ίδιος να κάνει κάτι αφού περιμένει, όπως και ο Σαρικόπουλος, τις εγγυήσεις στο οικονομικό από την μεριά της διοίκησης. 
Η πλευρά Σαρικόπουλου το τελευταίο 48ώρο προσπάθησε να κλείσει το θέμα του συμβολαίου, αλλά αυτό που ειπώθηκε από τους διοικούντες είναι να κάνει υπομονή μερικές ημέρες ακόμα, προκειμένου να δοθούν οι εγγυήσεις στο οικονομικό. 
Όμως δεν μπορεί να περιμένει άλλο ο Ζήσης Σαρικόπουλος, για τον οποίο υπάρχει και φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο, οπότε προχώρησε σε αυτή την απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα