Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Κολοσσού (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Τέλος καλό, όλα καλά… Η αποστολή του Κολοσσού, που χθες ήταν αδύνατο λόγω κακοκαιρίας να πετάξει από τη Ρόδο για την Αθήνα εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα, κατάφερε να αναχωρήσει σήμερα το πρωί αεροπορικώς.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη μπόρεσε να απογειωθεί στις 10:00 από το νησί και πλέον θα φτάσει εγκαίρως στον προορισμό της, παρά την ταλαιπωρία που υπέστη.

Αρχικά υπήρχε κίνδυνος αναβολής του αγώνα, καθώς αν δεν μπορούσε να πετάξει ο Κολοσσός σήμερα το πρωί, το ματς θα αναβαλλόταν για τη Δευτέρα (ο Προμηθέας παίζει την Τετάρτη εντός με την Τσεντεβίτα Ολίμπια για το Eurocup). Τελικά η αποστολή μπόρεσε να πάρει την πτήση.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 αντί για τις 17:00, λόγω της περιπέτειας των Ροδιτών. Αναλυτικά:

“Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των αεροπορικών πτήσεων, η αποστολή του Κολοσσού H HOTELS αναχώρησε σήμερα Κυριακή για την Πάτρα, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα Πάτρας στις 19:00 αντί για τις 17:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. 

Ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ERT FLIX (ERT SPORTS)”. 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα