Νίκιτς ο τρίτος της μεσαίας γραμμής

από AllAboutARIS

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και αναγκάζεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα, λόγω τραυματισμού.

Ο Βόσνιος χαφ υπέστη κάκωση μηνίσκου και θ’ αναγκαστεί να κάνει αρθροσκόπηση για ν’ αποκαταστήσει την ζημιά και να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος στην αγωνιστική δράση. Πριν τον έμπειρο μέσο, άλλοι δύο παίκτες της μεσαίας γραμμής αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τον Λευτέρη Ιντζόγλου, ο οποίος είχε υποστεί θλάση Β΄ βαθμού στο φιλικό προετοιμασίας με τον Παναιτωλικό και είχε μείνει εκτός προπονήσεων για μισό μήνα περίπου και φυσικά ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος ήταν έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη την προηγούμενη σεζόν, αλλά μία κάκωση στο εγχειρισμένο του γόνατο τον πάει… πίσω έναν μήνα (τέλη Οκτώβρη υπολογίζεται να επιστρέψει).

Πλέον ο Δημήτρης Σπανός έχει να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του Νίκιτς ενώ εδώ και πολύ καιρό ο τεχνικός του ΑΡΗ στερείται τις υπηρεσίες του Γιόνε Πίντο, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και θα χάσει όλη την σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα