Άρχισε τις παραστάσεις η Παρί του "MCN" (vid)

από AllAboutARIS

Μία πειστική εμφάνιση με την οποία έστειλε μήνυμα ότι φέτος έχει ανέβει επίπεδο έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σέλτικ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την παρουσία των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, δίπλα στον «παλιό» Καβάνι, δείχνοντας ότι φέτος οι Παριζιάνοι μπορούν να βάζουν στόχο την κατάκτηση του Champions League, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν. 

Θύμα της Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα μέσα στη Γλασκώβη ήταν οι «καθολικοί», επικρατώντας 5-0, με το «MCN» να βρίσκει δίχτυα και να καθαρίζει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. 

Στο 19′ ο Νεϊμάρ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 34′ ο Εμπαπέ έπειτα από σύγχυση στα καρέ έκανε το 2-0. Το τελευταίο γκολ του α’ ημιχρόνου πέτυχε ο Καβάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Η Μπάγερν έδειξε έλεος
Δεν θύμισε Μπάγερν, αλλά κόντρα στην Άντερλεχτ πήρε αυτό που ήθελε. Η ομάδα του Αντσελότι έπαιξε για 79 λεπτά με παίκτη παραπάνω και πήρε «σβηστό» 3-0 από τους Βέλγους, στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου του Champions League. 

Οι Βέλγοι ήταν έτοιμοι να οχυρωθούν αμυντικά, αλλά το «κάστρο» έπεσε από μέσα. Στο ενδέκατο λεπτό του ματς, ο Σβεν Καμς -που μπήκε στην αρχική ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, αφού τον τελευταίο καιρό ήταν στον «πάγο» από τον Βέλερ- γκρέμισε τον Λεβαντόφσκι, είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και έστειλε τους Βαυαρούς στα έντεκα βήματα. 

Ο Πολωνός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, ενώ Χάμες και Ριμπερί είχαν, επίσης, ευκαιρίες να αυξήσουν τα τέρματα. Οι Βέλγοι, πάντως, πήγαν ανακουφισμένοι στα αποδυτήρια με το 1-0, που δεν επέτρεψαν να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία τους. 

Οι Γερμανοί δεν έδειξαν τη διάθεση να διαλύσουν τους φιλοξενούμενους, παρά την αμυντικοί τους υπεροχή. Μάλιστα, ο Τσιπτσίου είχε δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει για τους Βέλγους, χωρίς να τα καταφέρει. 

Μετά το 60’ εμφανίστηκε στο γήπεδο η… κανονική Μπάγερν. Κόντρα στην κουρασμένη, πλέον, Άντερλεχτ, οι Βαυαροί κυριάρχησαν πλήρως, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να σκοράρει για το 2-0 με τρομερή σέντρα του Κίμιχ στο 65’, λίγα λεπτά μετά από τρομερή ευκαιρία του Ρομπέν. 

Χάμες και Σίλε πήραν σειρά στις ευκαιρίες, με τον πρώτο να μην καταφέρνει να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο Champions League με τους Βαυαρούς και τον δεύτερο να πετυχαίνει γκολ που δεν μέτρησε, λόγω επιθετικού φάουλ πάνω στη φάση. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κίμιχ στο 90’, μετά από ασίστ του Μπόατεγκ. 

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: 

Μπάγερν Μονάχου – Άντερλεχτ 3-0 
(12’ πέν. Λεβαντόφσκι, 65’ Αλκάνταρα, 90’ Κίμιχ) 

Σέλτικ –Παρί Σεν Ζερμέν 0-5 
(19’ Νεϊμάρ, 34’ Εμπαπέ, πέν. 40’, 85’ Καβάνι, 83’ αυτ. Λούστιγκ) 

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου: 

1. Παρί Σεν Ζερμέν 3 (5-0) 
2. Μπάγερν Μονάχου 3 (3-0) 
3. Άντερλεχτ 0 (0-3) 
4. Σέλτικ 0 (0-5) 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (27/9): 

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου 
Άντερλεχτ – Σέλτικ

Προτεινόμενα Άρθρα