Η ΚΑΕ για Γκάλη (vid)

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε μία όμορφη εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη προκειμένου να μάθουν την ιστορία του "Νικ" οι παίκτες του ΑΡΗ, ενώ το παρών έδωσαν παλιές δόξες της ομάδας, αλλά και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν συγκλονιστικός στο σχετικό βίντεο από την εκδήλωση στο Μουσείο της ΚΑΕ και μιλώντας για τον Νίκο Γκάλη είπε: “Του άξιζε αυτή η διάρκιση. Εμείς νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά που βρεθήκαμε στο γήπεδο μαζί του, πετύχαμε απίστευτα πράγματα, ζήσαμε μεγάλες χαρές. Σαν παίικτης τι να πω… έκανε πράγματα μέσα στο γήπεδο που δεν θεωρώ ότι υπάρχει σήμερα κάποιος που μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο”.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης είπε: “Είναι μία τεράστια τιμή για την Ελλάδα και τον Νίκο Γκάλη, αλλά ανεβάζει και την Θεσσαλονίκη. Πλέον ανεβάζει το μπάσκετ σε μία άλλη διάσταση, πρέπει να το ξέρουν όλοι οι αθλητές” και πρόσθεσε: “Μόλις γνώρισα τον Νίκο Γκάλη δημιουργήσαμε μία πολύ στενή σχέση, δεν βλεπόμασταν τότε συχνά, μόλις εγκατέλειψε το άθλημα μπορώ να πω ότι βλεπόμασταν πιο συχνά. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τρομερή επαγγελματική συνείδηση, που όταν έβαζε κάτι στο μυαλό του το έκανε, εξαιρετικά συναισθηματικός. Πέρα από τα αγωνιστικά το ανθρώπινο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη ήταν πολυσημαντικό”.

Ο παλιός άσος του ΑΡΗ, Βασίλης Λυπηρίδης τόνισε: “Είναι μία μεγάλη τιμή για τον Νίκο Γκάλη, την Ελλάδα, το ελληνικό μπάσκετ και τον ΑΡΗ. Νιώθω ευτυχής και τυχέρος πυο ήμουν συμπαίκτης του και αγωνίστηκα μαζί του. Ήταν κάτι που το περίμενε ο ίδιος κι εμείς εδώ και πολλά χρόνια και έγινε πραγματικότητα”.

Η παλιά μεγάλη δόξα του ΑΡΗ, ο Χάρης Παπαγεωργίου είπε: “Είναι μία ξεχωριστή ημέρα για τον Νίκο Γκάλη, την Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ. Ο Νίκος γνωρίζει την παγκόσμια αναγνώριση και ο σύλλογος του τον οποίο υπηρέτησε στο μεγαλύτεορ διάστημα της καριέρας του”. 

Ο Πέτρος Ράσογλου ως πρόεδρος του Μουσείου ανέλαβε τον ρόλο να ενημερώσει ιστορικά τους παίκτες του ΑΡΗ, ενώ παρών ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης. 

Προτεινόμενα Άρθρα