Ψηλά ο πήχης φέτος!

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Σπυριδωνίδης μίλησε στην "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ"

Γράφει η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΚΑΤΙΔΟΥ

Την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της ολοκληρώνει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, ο πήχης για φέτος έχει μπει ψηλότερα και οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν οπωσδήποτε το κάτι παραπάνω από την 5η θέση, την οποία κατέλαβαν στο φινάλε της περσινής περιόδου. Τα κορίτσια του Γιώργου Σπυριδωνίδη επιδεικνύουν μεγάλη διάθεση καθημερινά στις προπονήσεις, αφού -ούτως ή άλλως- η “δίψα” για διάκριση είναι μεγάλη στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο τιμόνι του ΑΡΗ, σχολίασε σχετικά στην “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!”: 
“Φέτος στόχος μας είναι να κάνουμε την υπέρβαση. Να κάνουμε κάτι καλό για το τμήμα, αλλά και για τον Σύλλογο. Να κάνουμε κάτι μεγάλο, όπως μεγάλο είναι και το όνομα του ΑΡΗ”, σχολίασε αρχικά, για να εξηγήσει πως “δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να οριοθετήσουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να πάμε ψηλότερα από την 5η θέση, την οποία κατακτήσαμε πέρυσι”. 

Τέλος, ο κ. Σπυριδωνίδης, σχολιάζοντας τις κινήσεις που έγιναν το φετινό καλοκαίρι αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ, δήλωσε: “Η ομάδα έχει ενισχυθεί, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Με την έννοια ότι μας περιμένει πολλή δουλειά από εδώ και πέρα, προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιογένεια στην ομάδα και να καταφέρει να αποδώσει στο γήπεδο τα αναμενόμενα”, για να καταλήξει: “Κρατάμε, πάντως, χαμηλά την μπάλα και θα “μιλήσουμε” μέσα στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα