Συμφωνία για ανανέωση Μπαρτσελόνα-Ινιέστα

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον Αντρές Ινιέστα για ανανέωση της συνεργασίας.

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν διάφορα, για το ότι αργούν να ανανεώσουν οι Μέσι και Ινιέστα, για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον δεύτερο. Ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα όμως, έσπευσε να διαλύσει τις όποιες φήμες, λέγοντας ότι επιθυμούν ο 33χρονος μέσος να ολοκληρώσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Το συμβόλαιο του Ινιέστα λήγει τον επόμενο Ιούνιο και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει για να πέσουν οι υπογραφές. Ο Μπαρτομέου δήλωσε στη Mundo Deportivo: «Έχουμε φτάσει σε μία καταρχήν συμφωνία με τον Ινιέστα και ελπίζουμε να οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες. Περιμένουμε για να συνεχίσουμε τις επαφές αλλά ο Ινιέστα είναι ένας παίκτης που θέλουμε να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, και θα το κάνει όταν ο ίδιος πιστεύει ότι είναι ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του».

“Η ιδέα είναι ότι θα έχει συμβόλαιο –αορίστου διαρκείας-που θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο μέχρι την ώρα που θα αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του. Όπως και ο Μέσι, έτσι και ο Ινιέστα είναι παίκτης γνωστός για την αφοσίωση και την πίστη στην ομάδα. Είναι παραδείγματα για τα παιδιά στη Μασία και για τις νέες γενιές“ανέφερε σε συνέντευξή του ο Μπαρτομέου.

Προτεινόμενα Άρθρα