Ενέργεια, συγκέντρωση και άμυνα θέλει ο Γιαννάκης

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει σε λίγες ώρες (18:00) την Μπαλκάν στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να περιμένει να δει κάποια πράγματα στο παρκέ από τους παίκτες του από αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Οι “κίτρινοι”, θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με ένα φιλικό σήμερα το απόγευμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις και να δούνε κάποια πράγματα που δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα. 

Στοιχεία όπως η συγκέντρωση, η ενέργεια και η διάθεση στην άμυνα είναι που θέλει να τα δει ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τους παίκτες του. Κυρίως στην άμυνα, που θα είναι το σήμα κατατεθέν της φετινής ομάδας που “χτίζει” ο “Δράκος”.

Όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, οι “κίτρινοι” δουλεύουν πολύ λεπτομερώς μέχρι στιγμής επάνω στο επιθετικό πλάνο, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουν να βγάλουν αυτοματισμούς μέσα στο παρκέ. Ο κόουτς του ΑΡΗ το γνωρίζει πολύ καλά αυτό (όσο περνούν οι μέρες η ομάδα θα βρίσκει την χημεία της και την ομοιογένειά της), αλλά θέλει από τους παίκτες του να κινηθούν με τον τρόπο που τους έχει υποδείξει επάνω στους βασικούς άξονες του επιθετικού παιχνιδιού και να έχουν συγκέντρωση.

Προτεινόμενα Άρθρα