Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρεσβευτής του "Τρέξε Χωρίς Τερματισμό" (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των ιδρυμάτων Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο και Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αρη, ο θρυλικός Παναγιώτης Γιαννάκης ενώνει τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και ανέλαβε επίσημα το ρόλο του πρεσβευτή του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, που θα γίνει στις 21 – 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο σκοπός του αγώνα είναι ιερός καθώς τα έσοδα που θα προκύψουν από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς, θα πάνε στην ενίσχυση των συλλόγων “Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο” και “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”, ενώ θα διατεθούν και για τις εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον του “Ολοι μαζί μπορούμε”.

Στο μήνυμα που στέλνει μέσω video, ο Παναγιώτης Γιαννάκης λέει: “Για 50 συνεχείς ώρες, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό. Τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό, για τη στήριξη των ιδρυμάτων Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο και Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης. Ελάτε να γεμίσουμε όλοι μαζί, τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ελάτε στο 4ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό!”

Προτεινόμενα Άρθρα