Ανοικτές θέσεις σε όλες τις γραμμές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παραμονές, πλέον, του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις κάτι συγκεκριμένο. Και σε αυτό παιζεί ρόλο, μεταξύ άλλων, το γεγονός ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα 100% για τα πρόσωπα του σχήματος που θα ξεκινήσει.

Φυσικά υπάρχουν σταθερές στα πλάνα του, αλλά και ανοικτές θέσεις σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Εφόσον ο Σάκιτς είναι διαθέσιμος και έτοιμος, τότε θα “κλειδώσει” την αμυντική τετράδα μαζί με τους Σούντγκρεν, Μπεναλουάν και Δεληζήση μπροστά από τον Σιαμπάνη. 

Στα χαφ θα είναι ο Ματίγια ενώ “παίζεται” μία θέση για τον παρτενέρ του ανάμεσα αφού πέραν του Τζέγκο υπάρχει και ο ανεβασμένος Σάσα. 

Μία θέση παραμείνει ανοικτή και στην επίθεση ανάμεσα σε Μπερτόγλιο και Σίλβα ενώ στις υπόλοιπες δύσκολα να αλλάξει κάτι. 

Γίνεται αντιληπτό ότι τα πράγματα παραμένουν κάπως ρευστά και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα