"Δεν αποτελεί πρόβλημα ο τραυματισμός, θα είμαι ο ίδιος παίκτης"

από AllAboutARIS

Tην δική του εκδοχή σχετικά με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί έδωσε ο Αϊζάια Τόμας, τονίζοντας πως στο ξεκίνημα της σεζόν θα είναι ο ίδιος παίκτης που έβλεπαν όλοι με τη φανέλα των Σέλτικς.

Tις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος σε όλο το ΝΒΑ σχετικά με την κατάσταση του Αϊζάια Τόμας. Ο “I.T” αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αυτή την περίοδο, με τους ανθρώπους των “Καβς” να εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα κια να μπλοκάρουν το mega trade με τους Σέλτικς.  

Παρ’ όλα αυτά, ο all star γκαρντ με δηλώσεις του στο ESPN έδωσε τη δική του εκδοχή αναφορικά με τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εκείνον στο μέλλον, κάτι το οποίο έχουν αναφέρει και οι γιατροί που τον παρακολουθούν αυτό το διάστημα.

Ο βραχύσωμος γκαρντ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι διαλυμένος! Θα επιστρέψω και θα είμαι ο ίδιος παίκτης. Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ο οργανισμός των Καβαλίερς. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο τραυματισμός μου δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον. Ποτέ δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι δεν θα επιστρέψω ή ότι θα κινδυνεύσει η καριέρα μου. Μπορεί να μην επιστρέψω νωρίς στη σεζόν αλλά όταν θα επιστρέψω θα είμαι ο ίδιος ο παίκτης. Κανείς γιατρός δεν μου έχει πει το αντίθετο”.

Προτεινόμενα Άρθρα