Εκτός μεταλλίων η Εθνική νεανίδων πόλο

από AllAboutARIS

Εκτός βάθρου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβισαντ έμεινε η Εθνική ομάδα νεανίδων που ηττήθηκε με 9-8 από την Ουγγαρία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Tο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλήρωσε και πάλι την κάκιστη εμφάνιση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Δήμου προηγήθηκε με 4-1 στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου αλλά με σερί 5-2 της ομάδας της Ουγγαρίας στο τρίτο οκτάλεπτο ισοφαρίστηκε σε 6-6 και τελικά έχασε το παιχνίδι και το μετάλλιο.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Εθνική μας ομάδα που προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο με γκολ των Μυριοκεφαλιτάκη και Κολιτσοπούπουλου. Για τις Μαγυάρες είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με την Πετοβάρι. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε στον ίδιο ρύθμο στο δεύτερο οκτάλεπτο. Με πέναλτι της Ειρήνης Νίνου και της Κολιτσοπούλου η Εθνική μας έφτασε στο 4-1 επτά λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς το τέρμα κι έτσι το 4-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου με την Εθνική μας να δείχνει πώς έχει το πάνω χέρι.

Κακή εικόνα είχε η Εθνική μας ομάδα στο τρίτο οκτάλεπτο. Η Παπ μείωσε σε 4-2 για την Ουγγαρία στην παίκτρια παραπάνω αλλά η Δούλη έδωσε ξανά αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Κώστα Δήμου. Η Μουζνάι πάλι στην παίκτρια παραπάνω μείωσε για την ομάδα της προτού η Κανετίδου κάνει το 6-3. Δύο γκολ της Ούτασι και ένα της Κεκέσι επέτρεψαν στην Ουγγαρία να ισοφαρίσει σε 6-6, 53 δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Αυτό ήταν και το σκορ της περιόδου που έκλεισε με την αποβολή, χωρίς αντικατάσταση της Μυριοκεφαλιτάκη.

Προτεινόμενα Άρθρα