"Κράξιμο" του Μπουφόν στο… τέρας του VAR

από Γιώργος Γκάτος

"Στο ποδόσφαιρο υπάρχει επαφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας παίκτης αγγίζει αντίπαλό του, πρέπει ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλτι"

Το VAR έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται σε κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία προς το παρόν τουλάχιστον και ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους ήταν μάλλον έξαλλος με τα δύο πέναλτι που έχουν δοθεί εναντίον της «γηραιάς κυρίας» στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Serie A. 

“Απόψε δεν υπήρχε κανένα πέναλτι” είπε ο Μπουφόν μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Τζένοα. 

“Στο ποδόσφαιρο υπάρχει επαφή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που ένας παίκτης αγγίζει αντίπαλό του, πρέπει ο διαιτητής να σφυρίζει πέναλτι. Και δεν είναι κάτι που λέω εντός εισαγωγικών, διότι είμαι μέλος μιας ομάδας μεγάλης και οι μεγάλες ομάδες επιτίθενται περισσότερο και περισσότερα πέναλτι δίνονται υπέρ τους. Πέρυσι είχαμε μόλις τρία πέναλτι υπέρ μας σε 38 παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε φέτος το VAR, αυτά θα γίνουν 55. Είναι τρελό. Ας αφήσουμε ελεύθερους τους διαιτητές από το τέρας του VAR διότι δεν θα ωφελήσει κανέναν” συμπλήρωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα