Παουλίνιο: "Θα νικήσω και τις κριτικές"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Βραζιλιάνος κόστισε 40 εκατομμύρια στους Καταλανούς

Ακόμα και τους επικριτές του θα… νικήσει στον αγωνιστικό χώρο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Παουλίνιο, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του στη “Diario Sport”.

“Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται για να αλλάξω αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι για μένα”, δήλωσε αρχικά ο 29χρονος μέσος.

“Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αφήσω τις κριτικές να με επηρεάσουν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και στους επικριτές μου θα απαντήσω με το να βοηθάω τους συμπαίκτες μου όσο περισσότερο μπορώ και με το να κατακτήσω νίκες και τίτλους”, συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος.

Τέλος, μίλησε και για τη συνεργασία που αναμένεται να έχει με τον Λιονέλ Μέσσι: “Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Λιονέλ και να προσπαθώ σε κάθε αγώνα να κάνω πιο εύκολη τη δουλειά του στο γήπεδο”.

Ο Παουλίνιο πωλήθηκε έναντι 40 εκατ. ευρώ στους Καταλανούς από τη Κινεζική Γκουανγκτσού Έβεργκραντ στην οποία κέρδισε 5 τίτλους και κέρδισε ξανά τη θέση του στη Εθνική Βραζιλίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και με τη φανέλα της Τότεναμ όπου κατέγραψε 67 εμφανίσεις και 10 τέρματα τη περίοδο 2013-15.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα