Ηρωική πρόκριση για Απόλλωνα Λεμεσού!

από AllAboutARIS

Ο Απόλλωνας Λεμεσού άντεξε στην Δανία και με το χρυσό 1-1 στην έδρα της Μίντιλαντ προκρίθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Europa League.

Mεγάλες στιγμές για το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League ήρθε αυτή του Απόλλωνα Λεμεσού στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υπερασπίστηκε το 3-2 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Μίντιλαντ και με το 1-1, πήρε μία παλικαρίσια πρόκριση.

Μολονότι η κυπριακή ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (10’, 1-0), το γκολ του Σκέμπρι στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’, 1-1) άλλαξε τα δεδομένα, με τον Απόλλωνα να χάνει πέναλτι λίγο πριν το τέλος με τον Άλεξ (81’) για να πάρει ακόμα και την νίκη μες τη Δανία.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με την αλβανική Σκεντέρμπεου να κρατάει το 0-0 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και να περνάει με δύο ισοπαλίες στους ομίλους, ενώ η Παρτίζαν έκανε περίπατο στην Ουγγαρία και με το 0-4 επί της Βιντεότον (6’ Ταουάμπα, 24’ Σουμά, 35’, 87’ Τζούρτζεβιτς) θα βρεθεί κι αυτή αύριο στην κλήρωση της Νιόν.

Προτεινόμενα Άρθρα