Κολλήγα: "Χαρούμενη που παρέμεινα στην ομάδα, δεν γίνονταν κι αλλιώς"

από AllAboutARIS

Η Ρία Κολλήγα, ανέλαβε την θέση του γενικού αρχηγού στην γυναικεία ομάδα του ΑΡΗ, στην οποία αγωνίζονταν από την ίδρυση της. Με την νέα της ιδιότητα μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air για την νέα χρονιά της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Η Ρία Κολλήγα τόνισε αρχικά για την απόφαση της να δεχθεί την θέση του γενικού αρχηγού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα, δεν θα μπορούσα να κάνω και αλλιώς. Είμαι στην ομάδα του ΑΡΗ από την ίδρυση της. Θεώρησα ότι έπρεπε να προχωρήσω σε ένα άλλο πόστο για να μπορέσω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, με τον κ. Βουτσά, δέχθηκα την θέση και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα όπως έκανα και μέσα στο γήπεδο» και συμπλήρωσε: «Υπήρχε αυτή η θέση και στο παρελθόν αλλά οι προηγούμενοι δεν ήταν αθλητές, με την δική μου παρουσία που είμαι χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρό ίσως να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο με την εμπειρία μου».

Συνεχίζοντας είπε: «Εγώ μπορώ να μπω μέσα στα αποδυτήρια και να ακούσω την καρδιά και τον παλμό, περισσότερο από κάποιον που δεν προέρχεται από την ομάδα. Προσπαθούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά, βοηθάμε και το τεχνικό τιμ όσο μπορούμε».

Για τον νέο της ρόλο είπε: «Με αρκετές από τις παίκτριες είμαστε φίλες, αλλά τις είπα ότι άλλο το γήπεδο άλλο η φιλία. Αν δω κάτι που δεν είναι σωστό, θα φωνάξω, θα επισημάνω το λάθος. Θα είμαι σωστή απέναντι σε όλα τα κορίτσια. Απλά μπορούν να μου μιλάνε πιο εύκολα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για την περσινή περίοδο είπε: «Σε γενική εικόνα είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας, λόγω κάποιων λαθών χάσαμε μια υψηλότερη θέση. Μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι και την κάθε διοργάνωση ξεχωριστά, έτσι κάναμε και πέρυσι, έτσι πάμε και φέτος» ενώ για την νέα χρονιά τόνισε: «Πιστεύω ότι σε συνεργασία με τον προπονητή κάναμε αρκετά καλές κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία, καλύτερη από την περσινή αλλά δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Σύντομα θα κάνουμε και ανακοινώσεις».  

Προτεινόμενα Άρθρα