"Πάθος, συγκέντρωση και μυαλό για τη νίκη!"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει πλέον καλή γνώση των ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας δύο χρόνια στον ΑΡΗ.

Ο Πορτογάλος γνωρίζει πλέον τί χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια για να έρθει η νίκη, μιλώντας στην κάμερα της Nova τόσο για τα σημεία-κλειδιά όσο και τη σημασία που έχει αυτό το ματς για τους “κιτρινόμαυρους”. 

Στο πρώτο το σχόλιο ανέφερε: “Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Είναι μεγάλο το κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια. Σημαίνει πολλά για εμάς και για τον κόσμο μας”.

Για το γεγονός ότι το επερχόμενο ματς αποτελεί και ένα ντέρμπι κορυφής: “‘Ενα ντέρμπι, είναι πάντα ντέρμπι με τα στοχιεία που έχει. Πρέπει να παλέψεις σκληρά για να πάρεις αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι είναι ντέρμπι κορυφής, αποτελεί έξτρά κίνητρο για εμάς. Να δώσοουμε το κάτι παραπάνω, για να αποδείξουμε την αξία της ομάδας μας”. 

Για τα όσα μπορεί να είπε στους νέους παίκτες, γνωρίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια από την προηγούμενη διετία: “Σε αυτό το ντέρμπι δεν θα υπάρχει κόσμος. Θα ήταν διαφορετικά αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Πρέπει να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα, με δύναμη και πάθος για να χαρούμε στο τέλος. Αυτό τους είπα”.

Για την δική του απόδοση τη φετινή σεζόν: “Θέλουμε να αποδείξουμε ότι δικαίως είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Να αποδείξουμε το ταλέντο μας. Είμαι προετοιμασμένος για τη νίκη, όπως όλοι”.

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: “Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα έρθει για να ζητήσει το αποτέλεσμα. Παίζουμε όμως στο σπίτι μας και πρέπει να δείξουμε την ανωτερότητά μας”.

Για τα κλειδιά του ντέρμπι: “Να έχουμε πάθος, συγκέντρωση και να παίξουμε με μυαλό”

Προτεινόμενα Άρθρα