Γιορτή… Ισπανίας για Ναβάρο

από AllAboutARIS

Η Ισπανία έκανε… φύλλο και φτερό τη Βενεζουέλα (90-44), δίνοντας ακόμα πιο εορταστικό τόνο σε μια βραδιά την οποία θα θυμάται για χρόνια ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Tο φιλικό της Ισπανίας με την Βενεζουέλα στην «Madrid Arena» της Μαδρίτης ήταν μια πραγματική γιορτή! Πριν από το τζάμπολ του αγώνα όλη η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έστειλε… μήνυμα στον μεγάλο άτυχο του φετινού καλοκαιριού, τον Σέρχιο Γιουλ!

Στο 7ο λεπτό πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή προς τιμήν του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «La Bomba» έφτασε τις 240 συμμετοχές με το εθνόσημο και έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν, γιορτάζοντας με τον κόσμο, αλλά και την οικογένειά του.

Όσο για το φιλικό; Οι «Φούριας Ρόχας» συνέχισαν τον εορταστικό τόνο, διαλύοντας την Βενεζουέλα με 90-44! Οι Ίβηρες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και δίχως να δυσκολευτούν έφτασαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστής της άνετης νίκης ήταν ο Μαρκ Γκασόλ, που μέτρησε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ακολούθησαν τα αδέρφια Χερναγκόμεθ, Ουίλι και Χουάνκο, έχοντας 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Όσο για τα… βαριά χαρτιά της Ισπανίας, ο Πάου Γκασόλ αγωνίστηκε ελάχιστα και μέτρησε 2 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ το πρόσωπο της βραδιάς, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μέτρησε 9 πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 53-21, 68-38, 90-44.

Προτεινόμενα Άρθρα