Υποβιβασμός με…συντριβή για την Εθνική Νεανίδων

από Γιώργος Γκάτος

Ξεχώρισε για μία ακόμα φορά η Έλενα Τσινέκε, η οποία μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα

Η Εθνική Νεανίδων δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει την Λιθουανία και γνώρισε “βαριά” ήττα με 57-94, η οποία την οδηγεί στην Β’ Κατηγορία. Κόντρα στην Τουρκία για το γόητρο της 15ης θέσης η “γαλανόλευκη”.

Εξ αρχής η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων ήταν δύσκολη, στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό αποδείχθηκε και στην πράξη, με την ομάδα της Ελένης Καφαντάρη να μην μπορεί να κοντράρει στα ίσια τη Λιθουανία σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η “γαλανόλευκη” βρέθηκε να κυνηγά από τα πρώτα λεπτά την αντίπαλό της και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, γνωρίζοντας την ήττα με 57-94, η οποία την στέλνει στην Β’ Κατηγορία, καθώς οι τρεις τελευταίες ομάδες του τουρνουά (14η, 15η και 16η) υποβιβάζονται.

Από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεχώρισε για μία ακόμα φορά η Έλενα Τσινέκε, η οποία μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 31’46” που πάτησε παρκέ, ωστόσο ήταν απελπιστικά μόνη επιθετικά.

Πλέον, η Εθνική στο τελευταίο παιχνίδι της στο τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την Τουρκία με… έπαθλο την 15η θέση της τελικής κατάταξης.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 23-44, 42-68, 57-94.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα